Questback Survey Questionnaire

Română

Bun venit la ICCEE

ICCEE, prescurtare a "Imbunatatirea Eficientei Energetice a Lantului de Frig” (www.iccee.eu), este un proiect multi-national sprijinit de Comisia Europeana. Scopul sau este imbunatatirea eficientei energetice dealungul lantului frigului din sectorul alimentar.

Ca prim pas in proiect, acest sondaj tinteste sa realizeze un grafic al rolului eficientei energetice dealungul lantului de frig, adica al tuturor companiilor de la furca la furculita ("from farm-to-fork").

Va invitam respectuos sa ne impartasiti experienta dumneavoastra privind chestiuni legate de energie si/sau de lantul de aprovizionare din sectorul alimentar. Va rugam sa retineti:

  • Va rugam sa raspundeti la intrebari pe baza propriei dvs experiente (adica a companiei in care lucrati, sau pe care o cunoasteti bine).
  • Va rugam sa alegeti raspunsul care se potriveste cel mai bine perceptiei dvs.
  • Unul din scopuri este de a intelege diferentele dintre companiile individuale si lanturile de frig alimentare in intregime, de la furca la furculita. Unele intrebari se refera la companii individuale ("individual company perspective"), in timp ce altele se refera la lanturile de frig in intregime ("supply chain perspective").

Illustration_SC_vs_Single.png

  • Un "lant de frig" in sensul nostru inseamna orice activitati care au de a face cu alimentul in conditii de temperatura-controlata.
Va multumim pentru timpul si efortul dumneavoastra!

Simon Hirzel & Lisa Neusel (iccee.eu@isi.fraunhofer.de)
Fraunhofer Institute for Systems and Innovation Research (Germania)